Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 234 din 6 Septembrie 2023

Laurentiu a fost chemat la casa fetelor, care este chiar langa Lorena, dupa ce a lasat-o balta in casa baietilor mai devreme. De data aceasta, nu are de unde sa fuga. Laurentiu recunoaste ca nu o mai vede ca pe o simpla prietena si prefera sa fuga. In schimb, Lorena spune: „Daca tu vei veni aici, voi pleca eu!”. Ea spune ca este indragostita, dar Laurentiu pune la indoiala declaratiile ei. In plus, ea admite ca se pierde in fata lui si ca are multe emotii. Oare cei doi vor saruta fetele?

Cristina traverseaza o perioada dificila. Pana acum, ea nu a cerut eliminarea, desi isi doreste sa plece acasa. Este evident ca Radu o tine aici; oamenii din jur cred ca el este cel care se lupta pentru asta fara sa stie. Cu toate acestea, ea pastreaza distanta pentru a demonstra publicului ca nu se bazeaza pe Radu pentru an ajunge la finala emisiunii. Radu poate jura ca va face exact acelasi lucru daca Cristina ar parasi casa: „In secunda doi vin dupa tine!”. Oare cat de adevarate sunt cuvintele lui?
Dragostea va continua firesc in “Casa iubirii”, iar Andreea Mantea ii va primi alaturi de ea pe noii concurenti aflati in cautarea sufletului pereche, luni, in prima editie a celui de-al doilea sezon al emisiunii. Telespectatorii vor avea ocazia sa-i cunoasca pe concurenti si sa le afle dorintele la intrarea in Casa. Le vor putea urmari reactiile, raspunsurile la intrebari, dar si primele interactiuni.,,Fiti cu ochii pe ei! Ii veti cunoaste luni, cand incepem cel de-al doilea sezon al emisiunii. Sunt tineri, frumosi, nerabdatori sa inceapa povestea asta minunata, care le-ar putea schimba viata. Eu voi trai la unison cu ei emotia uriasa a acestui inceput si le voi fi alaturi de-acum incolo”, a spus Andreea Mantea.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 234 din 6 Septembrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 6 septembrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 234 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: JOI, 7.09.2023

PRIMA PARTE.

A DOUA PARTE.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *