Primiti cu Sorcova?

 

 

Sorcova,
Vesela,
Peste vară,
Primăvară
Să trăiți,
Să-mbătrâniți. Să-nfloriți,
Să mărgăriți,
Ca un măr,
Ca un păr,
Ca un fir
De trandafir.
Tare ca piatra,
Iute ca săgeata,
Tare ca fierul,
Iute ca oțelul,
La anu’


Și la mulți ani.

 

 

 

 

 

La mulţi ani!: * 

 

             A trecut un an, cu reuşite şi eşecuri. Un an în care am plâns, am râs, am suferit, am trecut prin examene importante, un an unde poate am picat câteva examene, am trecut prin despărţiri, un an în care am fost mai rea, sau prea naivă, un an în care i-am ajutat pe cei din jur cu tot ce am putut dar am mai fost şi egoistă uneori. Un an în care uneori n-am răspuns mereu la telefon sau la mesaje, un an în care am experimentat lucruri noi, care mi-au adus atât beneficii cât şi dezavantaje. Un an în care am avut multe planuri şi desigur nu le-am îndeplinit pe toate. Un an în care poate am făcut mai multe decât în ceilalţi ani, am încercat să nu mai dorm târziu, să mă trezesc devreme pentru a avea timp de mai multe lucruri pe parcursul zilei. Un an în care am ieşit mai des din casă cu prietenele, un an în care am acţionat fără să mă gândesc la consecinţe şi am mers după instinct (dar asta am făcut mai mereu-fara să mă gândesc la consecinţe) Până la urmă mai bine să-mi pară rău de ce-am făcut decât de ce n-am făcut!
           Asta nu înseamnă că trebuie să plecaţi de acasă fără acordul părinţilor, să vă drogaţi, să minţiţi şi aşa mai departe!
            După cum observaţi e un an ca toate celelalte de până acum, nimic nu diferă de la un an la celălalt! Decât noi! Noi putem să facem anul mai bun, mai rău! Noi ne creăm fericirea, tristeţea şi reuşitele! De noi depinde cam tot ceea ce se va întâmpla în noul an “Dumnezeu ne da dar nu ne băga în traistă!”.
Haideţi să facem anul acesta mai bun, totul depinde de noi!
Mai puţine plânsete, drame, victimizari- mai mult optimism, bunătate şi vorbe bune!
Mai puţine bârfe, mai multe complimente!
Mai puţină ură, mai multă compasiune!
Mai puţină lene şi stat degeaba!
Mai puţini oameni negativi în viaţa noastră! Sau încercaţi să-i aduceţi într-o lumină mai bună! Oamenii negativi ne seacă de energie şi ne fac şi pe noi mai pesimişti!
Mai puţine relaţii toxice! Fie de dragoste sau prietenie! Tot ceea ce este toxic nu poate duce la nimic bun, doar zile proaste, mai puţin spor la muncă, mai mult negativism, mai multă ură, mai multă răutate, mai multă gelozie! Nimic bun! Staţi cât de departe puteţi de ele, va face rău şi tot se vor sfârşi într-un final!
Nu acceptaţi relaţiile unde sunteţi terorizate, agasate fie verbal sau fizic! Unde sunteţi jignite şi tratate rĂU! Toţi suntem egali şi trebuie să trăim în armonie!
Mai puţin stres mai multă organizare!
Mai puţină ipocrizie!
Hai să îi judecăm pe ceilalţi mai puţin!
            Acceptaţi oamenii aşa cum sunt ei, cu bune, cu rele, nu-i mai criticaţi şi judecaţi pentru că nu ştiţi povestea din spatele lor! Sunt oameni ca şi noi care au căzut şi s-au ridicat de atâtea ori! Care de multe ori au nevoie de o încurajare sau zâmbet decât
De critici!
 
Fiţi mai buni, mai corecţi, mai cinstiţi! Iubiţi, iubiţi, iubiţi! Apreciaţi-vă, iubiţi-vă! 
 
        Anul nu se va schimba dacă nu te schimbi pe tine! Dacă nu înveţi să te modelezi pentru mai bine!
Vă doresc un an aşa cum meritaţi! Un an după faptele voastre! Pentru că până la urmă e loc şi de bine şi de rău în viaţa asta să echilibrăm balanţa!
           Când ne facem planuri pentru noul an nu uitaţi că nimic nu se face singur şi până la rezultatul final trebuie să munciţi pentru ceea ce vă doriţi!
La mulţi ani!: * Pupici!
With love, Lu`
Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!