O nouă telenovelă pe DIVA. Când poate fi urmărită?

DURERE ȘI VINDECARE este o nouă telenovelă, care apare în premieră în România, la DIVA

CÂND POȚI SĂ URMĂREȘTI?

Din 2 ianuarie, serialul poate fi urmărit în câte două episoade difuzate de luni până vineri, de la 17:50.

Despre ce este vorba?

Spitalul Santa Rosa își deschide porțile pentru telespectatori și prezintă munca, dar și viața personală a medicilor și asistentelor medicale.

Personajul principal este María Clara González (Diana Hoyos). Ea este asistentă medicală și mamă singură pentru cei doi copii ai ei. Trăiește o poveste de dragoste plină de confuzie și incertitudine, pentru că este îndrăgostită de un bărbat mai tânăr decât ea. 

Cazurile medicale prezente în serial sunt interesante, presărate cu momente de emoție. Serialul recreează un spital public din America Latină, din viziunea asistentelor care lucrează în el.

Fiecare episod are un caz medical individual, care se rezolvă până la final, în timp ce intriga din viețile private ale personajelor, avansează. Serialul explorează dificultățile prin care trec medicii și asistentele în spital, care încearcă să depășească problemele personale, pentru a performa la locul de muncă. 

Personajele sunt bine conturate, antrenate într-o luptă între iubire și vindecare. Între membrii colectivului apar relații de afecțiune, dar și invidii și intrigi. Toate acestea în timp ce se luptă pentru a salva viețile pacienților, iar uneori chiar propriile vieți. 

O parte dintre actorii din primul sezon sunt: Wayne LeGette (Manuel Alberto Castro), Nina Caicedo (Solangie Velásquez), Julián Trujillo (Álvaro Rojas), Sebastián Carvajal (Carlos Pérez), Cristian Rojas (Camilo), Viviana Posada (Ivonne) și Maria Carolina Gómez (Claudia).

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *