25 Decembrie cu CHRIS HEMSWORTH: DINCOLO DE LIMITE

National Geographic difuzează pe 25 decembrie primele două episoade ale serialului documentar Chris Hemsworth: Dincolo de limite.

Cine e protagonistul?

Vedeta internațională Chris Hemsworth, cunoscut mai ales pentru rolurile lui în THOR, RĂZBUNĂTORII și OPERAȚIUNEA DE RECUPERARE îi lasă pe telespectatori să treacă împreună cu el printr-o călătorie foarte personală. 

Despre ce e vorba în seria originală Disney+?

Chris Hemsworth explorează în episoadele seriei documentar diverse metode prin care poate combate îmbătrânirea și încearcă să atingă întreg potențialul corpului său. Chris Hemsworth: Dincolo de limite aduce în centrul atenției știința de ultimă oră a longevității umane. Fiecare episod îl urmărește pe Chris în timp ce acesta se confruntă cu diferite probleme fizice și psihice, la care găsește rezolvare cu ajutorul oamenilor de știință și medicilor de talie mondială. Scopul lor este acela de a descoperi cât mai multe aspecte ale procesului de îmbătrânire, pentru a-l preveni și pentru ca oamenii să se poată bucura de viață până la vârste înaintate. 

În ziua de Crăciun, telespectatorii se vor bucura de două episoade din cele șase și se vor afla în prezența unor specialiști. Se vor aborda subiecte precum rezistența la stres: încă din adolescență protagonistul se confruntă cu stresul, astfel că acum vrea să învețe să îl gestioneze. Acest lucru este posibil cu ajutorul psihologului Modupe Akinola.

În acest episod publicul află că pentru a maximiza longevitatea trebuie să iasă din zona de confort. Chris o să facă diferite activități, precum înotatul în apă rece, expunerea la temperaturi extreme, plimbări pe o grindă ce iese din acoperișul unui zgârie-nori. Chris Hemsworth se îndreaptă în primul episod spre Oceanul Arctic alături de frații să, Liam și Luke, pentru a se confruntă cu terapia prin frig. 

Pentru că se păstrează în cea mai bună formă, dar și pentru că joacă rolul unui supererou, Chris a avut mereu grijă de sănătatea lui. Cele șase episoade ale serialului Chris Hemsworth: Dincolo de limite de la National Geographic mai abordează teme precum fasting, rezistență, memorie și acceptarea vârstei. 

Cele două episoade se pot viziona pe National Geographic pe 25 decembrie, de la ora 18:00 și vor fi redifuzate și în a doua zi de Crăciun, de la ora 13:00. Serialul complet poate fi urmărit pe platforma de streaming Disney+.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *