“Nu-ţi dori ca un lucru să fie mai uşor! Doreşte-ţi să fii tu mai bun.”

Acum să vorbim despre motivaţie. De câte ori vă vine să renunţaţi? De câte ori aţi crezut că nu veţi reuşi niciodată să fiţi aşa cum vă doriţi? De câte ori aţi zis, păi aşa sunt eu, aşa e familia, aşa voi fi mereu! Trebuie să mă obişnuiesc cu gândul că nu am nici o soluţie. Aici nu e vorba doar de slăbit, de îngrăşat, e vorba şi de învăţat, de succesul la şcoală, la muncă, de dorinţa de a evolua permanent, de ambiţia de a fi mai bun decât ceea ce cunoşti, de aţi urma visele!
Eu mă gândesc destul de des, uneori am impresia că nu voi reuşi niciodată, uneori îmi vine să aleg varianta cea mai uşoară, uneori renunţ, dar pe perioada scurtă. (aici mă refer la tot, la proiecte, la slăbit, la stil de viaţă, la sport la tot.

Nimeni nu a spus că e uşor, dacă era uşor eram toţi perfecţi, eram toţi bogaţi, eram toţi inteligenţi, sau foarte inteligenţi şi nu trebuia să citim pentru a cunoaşte. Dar oare cei care sunt deja sus, oare nu au fost la fel ca noi? Cu siguranţă mulţi dintre ei au fost la fel, dar au continuat să muncească, s-au ridicat de fiecare dată mai puternici ” i can do it!!!!!! ” normal că pot să fac! Normal că voi reuşi, voi învăţa, şi voi fi aşa cum îmi doresc, voi avea răbdare, succesul se face în paşi mici! Succesul ni-l facem singuri. Nu mâncăm o pastilută norocoasă şi suntem norocoşi fără să facem nimic pentru visul nostru. (Vorba populară nu mănânci kkt şi ai noroc stând în pat la tv non stop).
Trebuie să muncim, să citim, să exersăm, să ne automotivam mereu, să luptăm pentru visul nostru, dar cel mai important să credem în noi! Să credem din tot sufletul că putem! Că vom reuşi! Că vom fi aşa cum ne dorim!

Luptaţi fetelor! Luptaţi, luptaţi şi luptaţi! Tu poţi fi ceea ce îţi doreşti, medic, avocat, speaker motivaţional, nutriţionist, poţi fi jurnalist, poţi fi tot ceea ce-ţi doreşti, unul nemaipomenit în domeniul tău, doreşte-ţi să fii cineva, să ai aspiraţii şi să munceşti pentru asta! Doreşte-ţi mereu să evoluezi, să fii mai bun decât te-ai gândit vreodată, munceşte pentru asta! Pentru că poţi fi cel mai bun.
Doreşte-ţi o viaţă sănătoasă, unde răceală se apropie de tine mai rar ca niciodată, o viaţă plină de energie, de zâmbete, pentru că o viaţă sănătoasă îţi limpezeşte mintea, te face să vezi lucrurile mai clar, te face să te vezi mai frumoasă, cu un ten mai curat, un par mai frumos, unghii mai puternice! O viaţă sănătoasă te ajută să poţi face orice îţi doreşti, să “dobori” şi munţii pentru visul tău!
                “Nu-ţi dori ca un lucru să fie mai uşor! Doreşte-ţi să fii tu mai bun.”

 

Să aveţi o zi minunată, energică, plină de iubire şi zâmbete.

With love,  Lu :*

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *