Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 30 din 19 August 2022

Simar zice ca mereu o va iubi, Chitra vorbeste cu Kajal, Vivaan zice ca nu poate vorbi cu ea. Simar vede pe Vivaan el zice ca e bine. Vivaan vine la Reema, Aarav vede de sus ca el merge cu Reema, Vivaan zice lui Reema ca o duce la hotel, Aarav zice Vivaan cu Reema? Aarav il suna dar degeaba, Aditi vine cu mancare la Aarav, el zice ca nu-i este foame si scoate bagajul, el zice lui Aditi sa zica lui Simar sa si faca bagajul ca nu poate trece de cuvantul bunicii. Sandhya cu Gajendra aud tot, Aarav merge pe terasa apoi. Tatal lui merge la el, Simar zice lui Aditi ca nu are ce pune in bagaj, Gajendra zice ca bunica a acceptat ca Simar sa stea o luna, el spune lui Aarav sa nu uite ca a promis ca o luna va fi. Simar zice ca o fata cand pleaca de acasa goleste dulapul ca, casa socrilor devine casa ei pentru totdeauna ca ea n-are haine acum fiindca nunta asta e falsa.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 30 online 19 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 19 August 2022, Destine ratacite ep. 30 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Sambata 20.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 30 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Destine ratacite si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *