Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 270 din 12 Octombrie 2023

Mihaela si Robert nu sunt bine. Un dans, se pare, a distrus toata armonia creata la date-ul pe care l-au avut in urma cu ceva timp. Lui Robert nu-i convine ca pe Mihaela o ia gura pe dinainte, nu i-a convenit nici dansul cu Cosmin, nu i-a convenit nici ca a plans, caci asa simte ca el e pus intr-o lumina proasta. Pe de alta parte, Mihaela vrea sa taie de la radacina orice discutie si sa plece acasa. Ce se va intampla intre ei, oare?

Dupa cum bine stiti, Julia si Cosmin s-au sarutat in spatele camerelor. Din partea ei, se puteau saruta si in direct, insa Cosmin a vrut cumva, a simtit sa se ascunda, sa nu fie vazut si aratat cu degetul, mai ales ca in urma cu ceva timp, a si refuzat-o pe tanara noastra. Se intampla si lucruri frumoase in ,,Casa Iubirii”. Lorena are o surpriza pentru Laurentiu, iar Bianca este mana ei dreapta. In gradina, pe acesta il asteapta un adevarat picnic: ,,A fost foarte greu sa se gaseasca o prajitura ca aceasta!”.
Pe de alta parte, printre clipele frumoase prin care trec unii concurenti, Antoni se infurie la culme cand baietii tot insista pe subiectul Larisa.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 270 din 12 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 12 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 270 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Vineri, 12.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *