Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 249 din 21 Septembrie 2023

George este incantat sa vada macar cateva fotografii, in timp ce Larisa si Antoni au parte de prima lor intalnire in camera rosie astazi. Este sigur ca le va primi. Din informatiile prezentate, aflati cum a reactionat. Antoni a decis sa o indulceasca pe Larisa, asa ca i-a adus o inghetata cu caramel in camera rosie. Inghetata a functionat bine: „Te-am vazut putin suparata si m-au deranjat chestiile astea”. Desi situatia ta este dificila, imi place sa vorbesc cu tine. Pentru fiecare data cand te vad mai mult, incepe sa-mi placi mai mult de tine! Antoni este pregatit sa se deschida in fata Larisei ca o carte. Are ganduri serioase si sentimentele ei pentru ea se intensifica zilnic. George este curios sa afle ce se intampla in camera rosie. Imaginile l-ar putea speria complet.

Dragostea va continua firesc in “Casa iubirii”, iar Andreea Mantea ii va primi alaturi de ea pe noii concurenti aflati in cautarea sufletului pereche, luni, in prima editie a celui de-al doilea sezon al emisiunii. Telespectatorii vor avea ocazia sa-i cunoasca pe concurenti si sa le afle dorintele la intrarea in Casa. Le vor putea urmari reactiile, raspunsurile la intrebari, dar si primele interactiuni.,,Fiti cu ochii pe ei! Ii veti cunoaste luni, cand incepem cel de-al doilea sezon al emisiunii. Sunt tineri, frumosi, nerabdatori sa inceapa povestea asta minunata, care le-ar putea schimba viata. Eu voi trai la unison cu ei emotia uriasa a acestui inceput si le voi fi alaturi de-acum incolo”, a spus Andreea Mantea.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 249 din 21 Septembrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 21 septembrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 249 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Vineri, 22.09.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *