Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 247 din 19 Septembrie 2023

Robert a ajuns la limita puterii, mai ales atunci cand se confrunta doar cu oameni care mint. Lorena a crezut ca aceste declaratii erau, de fapt, o insulta impotriva ei. De aici a fost doar un pas pana la un nou scandal monstruos. O singura scanteie a facut din nou razboiul intre rivali. In schimb, Bianca propune sa discutam despre liderii ambelor case, deoarece s-a plictisit sa-i mai asculte. Inainte de incheierea voturilor, cine credeti ca va fi invingatorul fericirii?

Chiar in a doua parte an editiei de luni a emisiunii din saptamana precedenta, Robert a facut o dezvaluire care a speriat toata casa. A spus ca s-a intalnit cu Lorena pe aeroportul din Valencia si ca Lorena i-ar fi spus ceva. Nu era nimic grav pana acum, dar Lorena l-ar fi insultat pe Laurentiu, cu care era in cunostinta la acel moment. In plus, ea a facut dezvaluiri uimitoare. Ea ar fi refuzat chiar daca Robert i-ar fi propus sa bea o cafea impreuna. Robert afirma ca nu a vazut pe nimeni, desi Lorena an indicat ca a fost la aeroport impreuna cu mama ei.

Dragostea va continua firesc in “Casa iubirii”, iar Andreea Mantea ii va primi alaturi de ea pe noii concurenti aflati in cautarea sufletului pereche, luni, in prima editie a celui de-al doilea sezon al emisiunii. Telespectatorii vor avea ocazia sa-i cunoasca pe concurenti si sa le afle dorintele la intrarea in Casa. Le vor putea urmari reactiile, raspunsurile la intrebari, dar si primele interactiuni.,,Fiti cu ochii pe ei! Ii veti cunoaste luni, cand incepem cel de-al doilea sezon al emisiunii. Sunt tineri, frumosi, nerabdatori sa inceapa povestea asta minunata, care le-ar putea schimba viata. Eu voi trai la unison cu ei emotia uriasa a acestui inceput si le voi fi alaturi de-acum incolo”, a spus Andreea Mantea.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 247 din 19 Septembrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 19 septembrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 247 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Miercuri, 20.09.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!