Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 269 online 11 Octombrie 2023

Dupa cum bine stiti, Julia si Cosmin s-au sarutat in spatele camerelor. Din partea ei, se puteau saruta si in direct, insa Cosmin a vrut cumva, a simtit sa se ascunda, sa nu fie vazut si aratat cu degetul, mai ales ca in urma cu ceva timp, a si refuzat-o pe tanara noastra. Se intampla si lucruri frumoase in ,,Casa Iubirii”. Lorena are o surpriza pentru Laurentiu, iar Bianca este mana ei dreapta. In gradina, pe acesta il asteapta un adevarat picnic: ,,A fost foarte greu sa se gaseasca o prajitura ca aceasta!”.
Pe de alta parte, printre clipele frumoase prin care trec unii concurenti, Antoni se infurie la culme cand baietii tot insista pe subiectul Larisa.

Catinca a promis ca nu mai plange, insa experinta frumoasa din ,,Casa Iubirii” nu poate sa nu o emotioneze: ,,Am realizat foarte multe lucruri despre mine, aici!”. Geani, dupa cum bine stiti, e hotarat sa o cunoasca mai bine pe Catinca, chiar daca aceasta i-a spus verde-n fata ca nu este genul ei de barbat. Pe canapeaua din casa fetelor, Catinca a vorbit si despre caderea nervoasa din pragul galei trecute: ,,Mi-am facut atunci bagajele, dar nu am despachetat inca!”. Emotiile sunt inca uriase in ceea ce-l priveste pe Geani, insa este pregatit sa treaca peste ele. Laurentiu are astazi parte de cea mai frumoasa surpriza. Lorena, iubita lui, i-a organizat in gradina din casa fetelor cel mai frumos picnic. Aflam de la Lorena ca dragostea a cam bulversat-o putin. Care-i diferenta intre drag si iubire, oare? Aceasta este intrebarea la care frumoasa concurenta cauta raspuns. Si in casa baietilor avem parte de imagini frumoase. Radu si Cristina se tachineaza, dar nu ca de obicei. Acum, ceva e diferit. Ea nu se mai eschiveaza, nu mai face reprosuri, insa nu ne priveaza de glumele lor.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 269 din 11 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 11 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 269 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Joi, 12.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *