Wednesday, serialul filmat în România, bate noi recorduri

Serialul WEDNESDAY depășește noi recorduri pe Netflix. După ce a întrecut Stranger Things și a devenit cel mai vizionat serial în limba engleză în mai puțin de o săptămână de la lansare, întrece o altă serie.  

Când a doua parte din sezonul 4 al cunoscutului serial Stranger Things a fost lansat pe Netflix, serialul a stabilit un nou record. La câteva luni după, în noiembrie, Wednesday a întrecut acest record cu primul sezon al serialului. 

În prezent, Wednesday este primul serial din TOP 10 pe Netflix și a întrecut inclusiv serialul documentar Monster: The Jeffrey Dahmer Story ca număr de ore petrecute de utilizatorii platformei de streaming pentru vizionare. 

DESPRE CE E SERIALUL?

Wednesday este un serial de fantasy, care include comedia și misterul. Primul sezon de 8 episoade urmărește primul an al lui Wednesday Addams ca elevă la Nevermore Academy. Prima parte a cuprins încercările lui Wednesday de a-și controla puterile, de a rezolva o serie de crime – totul în timp ce trăiește prima ei poveste de dragoste (oarecum). Finalul sezonului lasă posibilitatea de interpretare că ar putea exista o continuare, însă nu există încă date oficiale.

După Wednesday, Stranger Things 4 și Dahmer, lista celor mai văzute seriale în limba engleză este continuată de:

  1.  Bridgerton, sezon 2;
  2.  Bridgerton, sezon 1;
  3.  Stranger Things, sezon 3;
  4.  Lucifer, sezon 5;
  5.  The Witcher, sezon 1;
  6.  Inventing Anna;
  7. 13 Reasons Why, sezon 2. 

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *