Vikings Valhalla vine cu sezonul doi

Povești „noir”, povești cu vikingi, povești cu crime, povești de râs și de plâns. De toate se găsesc în luna ianuarie pe platforma Netflix.

Printre titlurile notabile menționăm The Pale Blue Eye, un film cu Christian Bale în rolul principal, în care Edgard Allan Poe este recrutat pentru a ajuta la rezolvarea unui caz de crimă de la Academia Militară SUA; Copenhagen Cowboy, un captivant serial în care acțiunea se petrece sub lumina neoanelor și care spune povestea unei tinere cu abilități supranaturale, vândută pe post de talisman uman; Vikings: Valhalla: Sezonul 2, unde Freydis, Leif și Harald se împrăștie în colțurile îndepărtate ale globului în căutarea puterii și a unor noi lumi de cucerit.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu:

 • Fauda: Sezonul 4,
 • Ginny & Georgia: Sezonul 2,
 • JUNG_E, Kaleidoscope,
 • Kung Fu Panda: The Dragon Knight: Sezonul 2,
 • Lockwood & Co., Noise,
 • Pamela, a love story,
 • Sexify: Sezonul 2,
 • Sky Rojo: Sezonul 3,
 • That ’90s Show,
 • The Lying Life of Adults,
 • You People,
 • Archive,
 • Whiplash,
 • Words on Bathroom Walls

Iată titlurile de forță ce vor fi disponibile intra pe Netflix:

 • Copenhagen Cowboy – SERIAL NETFLIX, din 5 ianuarie

Copenhagen Cowboy este un captivant serial noir, în care acțiunea se petrece sub lumina neoanelor, de-a lungul a șase episoade care spun povestea tinerei și enigmaticei eroine Miu.

Aflată în pragul unui nou început după o viață de servitute, Miu străbate periculoasa lume subterană din Copenhaga.

În căutarea dreptății și dornică de răzbunare, ea își întâlnește adversara în persoana lui Rakel, alături de care pornește într-o călătorie care le poartă pe amândouă dincolo de granița dintre natural și supranatural. În cele din urmă, trecutul se transformă și le definește viitorul, iar cele două femei descoperă că nu sunt singure.

 • The Pale Blue Eye – FILM NETFLIX, din 6 ianurie

West Point, 1830. În primele ore ale unei dimineți cenușii de iarnă, un cadet este găsit mort. Dar, după ce trupul său ajunge la morgă și se descoperă că inima i-a fost îndepărtată de o mână de expert, această tragedie se dovedește a fi urmarea unei fapte săvârșite cu cruzime.

Temându-se de deteriorarea ireparabilă a reputației noii academii militare, conducătorii acesteia se adresează unui detectiv local pe nume Augustus Landor (Christian Bale) pentru rezolvarea cazului.

Încurcat de codul tăcerii respectat de cadeți, Landor caută ajutorul unui dintre ei, un tânăr excentric pe nume Edgar Allan Poe (Harry Melling), care disprețuiește rigorile militare și care este înclinat către poezie.

Bazat pe un roman de Louis Bayard, The Pale Blue Eye este regizat de Scott Cooper și are o distribuție de vedete, printre care se mai numără și Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Hadley Robinson, Timothy Spall și Robert Duvall.

 • Vikings: Valhalla: Sezonul 2 – din 12 ianurie

Având acțiunea plasată cu peste o mie de ani în urmă, la începutul secolului al XI-lea, VIKINGS: VALHALLA este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai celebri vikingi ai tuturor timpurilor: legendarul explorator Leif Eriksson (Sam Corlett), pătimașa și încăpățânata sa soră, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) și ambițiosul prinț nordic Harald Sigurdsson (Leo Suter). Sezonul al doilea îi regăsește pe eroii noștri la scurt timp de la căderea Kattegatului, un eveniment ce le-a spulberat visele și le-a schimbat destinele. Deveniți brusc fugari în Scandinavia, cei trei sunt nevoiți să își pună la încercare ambiția și curajul în alte lumi, departe de fiordurile Kattegatului.

Vikings: Valhalla îi are ca producători executivi pe Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer și Paul Buccieri. Vikings: Valhalla este bazat pe serialul Vikingii, creat de Michael Hirst.

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

1 IANUARIE 2023

Kaleidoscope – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Caleidoscop

Un hoț iscusit și echipa lui încearcă să dea o lovitură elaborată pentru a obține 7 miliarde de dolari, dar trădările, lăcomia și alte amenințări le strică planurile.

Lady Voyeur – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Priviri indiscrete

Hackerița Miranda o spionează pe vecina ei prostituată, Cléo. Drumurile celor două se intersectează și are loc o crimă, iar destinul Mirandei se schimbă definitiv.

The Way of the Househusband: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Viața unui casnic: Sezonul 2

Fostul membru yakuza îndrăgit de toată lumea s-a întors! El decupează cupoane din reviste, planifică mese ieftine și își ia treaba de soț casnic foarte în serios.

4 IANUARIE 2023

How I Became a Gangster – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Cum am devenit gangster

Un gangster ambițios urcă în ierarhia lumii interlope din Varșovia și, în cele din urmă, încearcă să dea marea lovitură.

MADOFF: The Monster of Wall Street – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: MADOFF: Monstrul de pe Wall Street

Un serial documentar despre ascensiunea și decăderea finanțistului Bernie Madoff, care a creat una dintre cele mai mari scheme piramidale din istorie pe Wall Street.

The Lying Life of Adults – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Viața mincinoasă a adulților

În anii ’90, la Napoli, încercând să se înțeleagă mai bine pe sine și să cunoască orașul din care provine, o adolescentă se apropie de o mătușă detestată de părinții ei.

5 IANUARIE 2023

Ginny & Georgia: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Ginny și Georgia: Sezonul 2

Georgia și Ginny au parte de noi relații și provocări în timp ce își croiesc drumul prin Wellsbury, dar numai până când secrete din trecut amenință să le complice viața.

Woman of the Dead – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Femeia celor morți

Dornică de răzbunare după ce un accident suspect îi distruge viața, o femeie descoperă o conspirație care se întinde până la cel mai înalt nivel în micul ei oraș.

6 IANUARIE 2023

Mumbai Mafia: Police vs The Underworld – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Mafia din Mumbai: Poliția vs. lumea interlopă

În Mumbaiul anilor ’90, un lider mafiot și rețeaua lui stăpânesc orașul, dar numai până la apariția „polițiștilor de întâlnire” care le ucid fără milă țintele.

Pressure Cooker – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Bucătari sub presiune

Trăind sub același acoperiș, 11 chefi își folosesc priceperea culinară și gândesc strategii într-un concurs în care votează cine va câștiga premiul de 100.000 de dolari.

The Ultimatum: France Season 1 Part 2 – episoadele 9-10 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Ultimatum: Franța: Sezonul 1: Partea 2

Șase cupluri de îndrăgostiți au parte de un ultimatum: ori se logodesc, ori se despart. Înainte să ia decizia, vor face schimb de parteneri pentru trei săptămâni.

*episoadele 1-8 vor fi disponibile pe Netflix, din 30 decembrie

9 IANUARIE 2023

Trolley – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Dilema tramvaiului

O tragedie neașteptată face ca soția unui congresmen să renunțe la viața privată și să-și abordeze fățiș secretele de familie și propriul trecut tulburător.

10 IANUARIE 2023

Andrew Santino: Cheeseburger – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

În acest program de stand-up necenzurat, Andrew Santino atacă orice subiect, de la încălzirea globală, la accidentele provocate de sex în politică.

The Hatchet Wielding Hitchhiker – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Autostopistul cu secure

Acest documentar șocant urmărește ascensiunea spre statutul de vedetă a unui nomad norocos, dar și spirala descendentă care l-a făcut să sfârșească în închisoare.

11 IANUARIE 2023

Noise – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Zgomot

O mamă care-și caută fiica dispărută ajunge să cunoască într-un grup de sprijin și alte femei ale căror vieți au fost distruse de violență.

Sexify: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Sexify: Sezonul 2

Cu viitorul noii lor companii în derivă, trei tinere antreprenoare sunt nevoite să se descurce cu problemele personale, un rival încrâncenat și un investitor pretențios.

12 IANUARIE 2023

Kung Fu Panda: The Dragon Knight: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE 

Titlu localizat: Kung Fu Panda: Cavalerul dragon: Sezonul 2

Pentru a găsi armele legendare Tianshang, Po și Cavalerii Dragon călătoresc prin toată lumea. Dar vor reuși să învingă răul?

The Makanai: Cooking for the Maiko House – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Makanai: Mâncare și maiko

Două prietene nedespărțite se mută la Kyoto pentru a-și urma visurile de a deveni maiko, dar decid să se dedice unor pasiuni diferite în timp ce locuiesc împreună.

13 IANUARIE 2023

Break Point – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Break Point: Drumul spre Grand Slam

Acest serial documentar urmărește un grup de jucători profesioniști de tenis atât pe teren, cât și în afara terenului, pe parcursul unui sezon competițional necruțător.

Dog Gone – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Câinele pierdut

Când câinele său iubit dispare, un tânăr pornește o acțiune de căutare incredibilă împreună cu părinții săi pentru a-l găsi și a-i da medicamente care să-i salveze viața.

Sky Rojo: Season 3 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Orizontul roșu: Sezonul 3

Coral, Gina și Wendy și-au construit o nouă viață și au găsit dragostea în Almería. Dar cum Romeo este hotărât să se răzbune, liniștea și pacea nu vor dura prea mult.

Trial by Fire – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Justiție în flăcări

După incendiul de la cinematograful Uphaar, doi părinți îndurerați trebuie să facă față pierderii copiilor lor și să lupte pentru dreptate. Bazat pe evenimente reale.

19 IANUARIE 2023

Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Maniacul Junji Ito: Povești macabre japoneze

De la renumitul artist horror manga Junji Ito sosește o selecție înfiorătoare, care include unele dintre cele mai bizare și tulburătoare povești ale sale.

Khallat+ – FILM NETFLIX 

O antologie de diversiuni și înșelătorii sociale în patru locuri neașteptate.

That ’90s Show – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Anii ’90

Wisconsin, 1995. Leia Forman își petrece vara la bunici, unde se împrietenește cu noua generație de puști din Point Place. Dar sexul, drogurile și rockul rămân la fel.

Women at War – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Combatantele

Franța, 1914. Trupele germane avansează și bărbații pleacă pe front. Acasă, patru femei au de înfruntat urmările devastatoare ale războiului.

20 IANUARIE 2023

Bake Squad: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Echipa de cofetari: Sezonul 2

Concursul culinar revine cu un al doilea sezon.

Bling Empire: New York – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Imperiul succesului: New York

O nouă serie de americani de origine asiatică își etalează averea și vestimentația, având parte în New York de un trai privilegiat, dar și de drame.

Fauda: Season 4 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Fauda: Sezonul 4

Acest serial plin de acțiune revine cu un nou sezon.

Mission Majnu – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Misiunea Majnu

În anii ’70, un spion indian sub acoperire pornește într-o misiune periculoasă pentru a scoate la iveală un program secret legat de arme nucleare din inima Pakistanului.

Represent – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Singurul candidat

Un lider al unui centru de tineret din suburbiile Parisului devine finalist în alegerile prezidențiale. Dar este Franța pregătită pentru primul său președinte de culoare?

Şahmaran – SERIAL NETFLIX 

Ajunsă la Adana pentru o conferință, Şahsu profită de ocazie pentru a-și înfrunta bunicul înstrăinat, dar descoperă o veche legendă și o iubire extraordinară.

Shanty Town – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Mahala

Un grup de curtezane încearcă să scape de un celebru traficant, dar corupția politică și legăturile de sânge fac libertatea aproape imposibilă.

21 IANUARIE 2023

Alchemy of Souls: Season 1 Part 2 – SERIAL NETFLIX 

23 IANUARIE 2023

Narvik – FILM NETFLIX 

Un tânăr soldat norvegian luptă în tranșee în timp ce, rămasă acasă, soția lui trebuie să se descurce cu forțele germane care le-au ocupat orașul.

25 IANUARIE 2023

Against the Ropes – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Mireasa neagră

Ángela a fost închisă pe nedrept, iar odată eliberată vrea s-o recâștige pe fiica sa Rocío, care practică lucha libre, intrând în ring sub masca unui personaj misterios.

26 IANUARIE 2023

Daniel Spellbound: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE 

Titlu localizat: Vânătorul de magie: Sezonul 2

Daniel se aliază cu un vânător legendar pentru a-l ajuta să întoarcă un blestem demonic și să reînceapă o eră a magiei ce are legături misterioase cu familia lui Daniel.

Record of Ragnarok: Season 2- episoadele 1-10 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Profeția Ragnarok: Sezonul 2: Episoadele 1 – 10

Omenirea e la pământ, dar lupta oamenilor pentru supraviețuire nu s-a încheiat. În următoarea rundă decisivă, un om cu adevărat malefic e gata să-l înfrunte pe zeu.

27 IANUARIE 2023

Kings of Jo’Burg: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Regii Johannesburgului: Sezonul 2

Drama revine cu un nou sezon.

Lockwood & Co. – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Lockwood și asociații

Trei adolescenți vânători de fantome, doi băieți talentați și o fată cu abilități psihice aparte, conduc o agenție ce investighează spiritele mortale care bântuie Londra.

The Snow Girl – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Fata din înregistrare

Amaya dispare în timpul unei parade din Málaga, iar o tânără jurnalistă nu se dă în lături de la nimic ca să-i ajute pe părinții fetei să o găsească.

You People – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Oamenii ăștia

Jonah Hill, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus și Lauren London fac parte din excepționala distribuție a acestei comedii de Kenya Barris, despre un cuplu și familiile lor.

30 IANUARIE 2023

Princess Power – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE 

Titlu localizat: Puterea prințeselor

Prințesele amatoare de aventură din patru regate ale fructelor intră în acțiune pentru a-și ajuta confructățenii și a-și transforma lumea într-un loc mai bun.

31 IANUARIE 2023

Pamela, a love story – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Pamela, o poveste de dragoste

Cu jurnale și înregistrări personale, Pamela Anderson povestește despre drumul ei spre celebritate, iubirile furtunoase și celebra filmare cu scene de sex.

ÎN CURÂND

JUNG_E – FILM NETFLIX 

În secolul al XX-lea, pe un Pământ de nelocuit, deznodământul unui război civil depinde de clonarea creierului unui soldat de elită pentru a crea un robot mercenar.

Physical: 100 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Fizic: 100

În această competiție dură de fitness, o sută de concurenți aflați în cea mai bună formă fizică se luptă pentru titlul de cel mai bun corp.

NOU PE NETFLIX – TITLURI LICENȚIATE

IANUARIE 2023 – ROMÂNIA

 • America’s Sweethearts
 • Back to the Future Part III
 • Bumblebee
 • Hard Target 2
 • Home Run
 • How to Train Your Dragon 2
 • Peter Rabbit
 • The Chronicles of Riddick
 • The Raid 2
 • Whiplash

3 IANUARIE 2023

10 IANUARIE 2023

11 IANUARIE 2023

15 IANUARIE 2023

 • Did You Hear About the Morgans?
 • Maid in Manhattan
 • The Client List
 • The Craigslist Killer
 • Triple 9

17 IANUARIE 2023

28 IANUARIE 2023

31 IANUARIE 2023

 • Cut Throat City
 • Let Him Go

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *