Titlurile Disney+ în septembrie. Remake-ul Mica sirenă, printre noutăți

Filmul Mica sirenă, inspirat de animația clasică cu același nume, va putea fi urmărit în luna septembrie pe platforma de streaming Disney+, casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star.

Ce alte noutăți vedem pe Disney+ în prima lună de toamnă, în continuare:

FX LEGE ȘI DREPTATE: ORAȘUL PRIMORDIAL – 6 septembrie

https://www.youtube.com/watch?v=N6KEgWSFfaE

După ce a părăsit ținuturile deluroase din Kentucky acum 15 ani, Raylan Givens trăiește în Miami, oscilând între a fi șerif federal și tată cu jumătate de normă al unei fete de 15 ani.

O întâlnire întâmplătoare pe o autostradă pustie din Florida îl face să plece în Detroit. Acolo se întâlnește cu Clement Mansell, așa-numitul Sălbatic din Oklahoma, un bandit sociopat și violent care a scăpat odată printre degetele celor mai iscusiți polițiști din Detroit și își încearcă norocul din nou. Avocata lui Mansell, formidabila Carolyn Wilder, originară din Motor City, are toate intențiile de a-și reprezenta clientul, chiar dacă se vede prinsă între polițist și criminal, dar și cu propriul ei joc în desfășurare.

Aceste trei personaje urmează o traiectorie care poate duce la conflict într-o manieră specifică lui Elmore Leonard, pentru a vedea cine scapă cu viață din orașul Primeval.

THE KARDASHIANS, SEZONUL 4, din 28 septembrie

Un episod nou în fiecare săptămână

Camerele de filmat s-au întors și au acces complet în viața personală și privată a lui Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie. De la a doua șansă și noi începuturi până la binecuvântări neașteptate, ele continuă să se descopere, reamintindu-ne că cea mai frumoasă parte a vieții este familia.

MICA SIRENĂ – din 6 septembrie

Mica sirenă este reinterpretarea filmului live-action a a îndrăgitului musical clasic de animație Disney, sub semnătura regizorului vizionar Rob Marshall.

Filmul este povestea lui Ariel, o sirenă tânără, frumoasă și plină de viață, doritoare de aventură.

Cea mai tânără dintre fiicele regelui Triton și cea mai sfidătoare, Ariel tânjește să afle mai multe despre lumea de dincolo de mare și, în timp ce vizitează suprafața apei, se îndrăgostește de îndrăznețul prinț Eric.

Deși sirenelor le este interzis să interacționeze cu oamenii, Ariel trebuie să-și urmeze inima.

Ea face un pact cu vrăjitoarea malefică a mării, Ursula, care îi oferă șansa de a experimenta viața pe uscat, dar care, în cele din urmă, îi pune viața – și coroana tatălui ei – în pericol.

NIMENI NU TE VA SALVA – Din 22 septembrie

Nimeni nu te va salva o prezintă pe Brynn Adams (Dever), o tânără creativă și talentată care a fost înstrăinată de comunitatea ei.

Singură, dar optimistă, Brynn își găsește alinare în casa copilăriei, până când, într-o noapte, e trezită de zgomote ciudate făcute de niște intruși nepământeni.

Urmează o confruntare plină de acțiune între Brynn și un grup de ființe extraterestre care îi amenință viitorul, obligând-o în același timp să-și înfrunte trecutul.

Scris și regizat de Brian Duffield, filmul are coloana sonoră semnată de compozitorul Joseph Trapanese. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum și Duffield au produs filmul, iar Dever și Joshua Throne sunt producători executivi.

EU SUNT GROOT SEZONUL 2I AM GROOT, din 6 septembrie

Avândul-l ca protagonist pe îndragitul copacel Baby Groot, “I Am Groot” Sezonul 2 este o colecție de cinci scurtmetraje originale ce va aduce în prim-plan mai multe personaje noi și neobișnuite.

Nu există nici o cale de a păzi galaxia de acest micuț poznaș! Așadar, pregătiți-vă ca Baby Groot să fie în centrul atenției în cel de-al doilea sezon, explorând zilele sale de glorie și intrând în probleme printre stele. Toate cele cinci scurtmetraje vor putea fi vizionate de telespectatori la data lansării.

ANIMALE ÎN PRIM-PLAN CU BERTIE GREGORY din 13 septembrie

Bertie Gregory călătorește prin lume pentru a arăta viața de zi cu zi a unor animale extraordinare, așa cum nu prezentată până acum.

Echipați cu tehnologie de ultimă generație, el și echipa sa înfruntă condiții extreme pentru a dezvălui provocările pe care le îndură aceste animale.

“Animale în prim-plan cu Bertie Gregory” prezintă toate momentele cu care el și echipa sa se confruntă în timp ce se adaptează la viața sălbatică imprevizibilă din medii îndepărtate, unde filmările rareori decurg conform planului.

CEALALTĂ FATĂ DE CULOARE – Din 13 septembrie

Nella, un asistent editorial, s-a săturat să fie singura fată de culoare din compania ei, așa că este încântată când Hazel este angajată. Dar, pe măsură ce Hazel începe să se bucure de tot mai mult succes, Nella descoperă că se petrece ceva sinistru în cadrul companiei.

ALTE NOUTĂȚI ÎN SEPTEMBRIE

  • LANG LANG INTERPRETEAZĂ MUZICĂ DISNEY   LANG LANG PLAYS DISNEY Disponibil din 15 septembrie
  • CELE TREI DIE DREI!!!   Disponibil din 6 septembrie
  • SPION PE CONT PROPRIU SEZOANELE 4-5 BURN NOTICE S4-S5   Disponibil din 6 septembrie
  • IREZISTIBIL IRRESISTIBLE   Disponibil din 20 septembrie
  • TATĂ ÎN STIL AMERICAN SEZONUL 19 AMERICAN DAD S19   Disponibil din 20 septembrie
  • SUB SOARELE PHILADELPHIEI SEZONUL 16 FX´S IT’S ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA S16   Disponibil din 20 septembrie
  • NEBUNUL NOSTRU   THIS FOOL S2   Disponibil din 27 septembrie
Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *