Schimb de Mame Sezonul 33 Episodul 16 din 16 Iulie 2023

Acum poti viziona linistit, emisiunea ta preferata schimb de mame sezonul 33 episodul 16 din 16 iulie 2023 in reluare, gratuit, dragoste dulce amara sezonul 1 online integral si cu traducere.

Urmariti alaturi de noi, Schimb de mame Episodul 33 online 16 iulie 2023

Este o emisiune cu oameni normali, de la orase si sate, pusi in situatii care ii scot complet din confort si care genereaza cele mai autentice reactii, in cel mai autentic cadru. Este o emisiune in care vedem tot: unde locuiesc, ce mananca, cu ce se imbraca, cum vorbesc, care le sunt valorile si limitele, cum isi educa copiii, la ce stimuli raspund, rolurile sexelor in familie, legatura cu media si influentele exterioare. E imaginea aia de n-a reusit sa o scoata nici o cercetare, e locul unde gasesti explicatii pentru tot felul de comportamente aparent inexplicabile, peste 5.000 de familii s-au inscris pentru acest program in cei 5 ani.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 16 iulie 2023, schimb de mame ep. 16 din cadrul emisiunii de divertisment. Vizionati acum, schimb de mame online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Duminica 23.07.2023.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 16 VIDEO din Schimb de mame de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune PRIMA TV.

VERSIUNEA 1 .

VERSIUNEA 2 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Dragoste dulce amara si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura, “Dragoste dulce-amara” pare sa restabileasca valorile sacre ale casatoriei, intr-o societate care este martora despartirilor fulgeratoare, dar si a superficialitatii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *