Sănătoase dar si frumoase: Despre alegeri

Oare alegerile ne definesc?

            Probabil nu o dată v-aţi gândit dacă alegerile ne definesc, oare chiar aşa este? Din copilărie până închidem ochii şi ne ducem la Doamne Doamne avem o mulţime de alegeri de făcut în viaţă. De la laptele zuzu roşu sau albastru (eu nici acum nu pot să mă hotărăsc), poiana sau milka, par vopsit său natural, pop sau rock la alegeri importante cu care viaţa noastră îşi ia sensul propriu.

           Noi alegem şi oamenii care fac parte din viaţa noastră, dar de cele mai multe ori suntem orbi la capitolul ăsta, nu vedem prietenii falşi sau mă rog ne prefacem că nu îi vedem, ne prefacem că iubim într-o relaţie când ştim bine că “Te iubesc-ul ” este un clişeu. 

          Dar să revenim la subiect tu citeşti asta ca o alegere, vezi totul e o alegere şi depinde de tine dacă e bună sau nu, poate îţi iroseşti timpul citind asta sau cine ştie poate chiar îţi place. Alegeri bune, greşite, mature, copilăroase, din iubire sau din ură toate astea sunt alea tale aşa că nu le regreta şi oricum nu ai ce să mai faci pentru că zarul a fost aruncat deja. Probabil nu o dată aţi fost la răscruce de drumuri şi nu mă refer la: “ce bluză să iau azi”. Chestii profunde, intense, triste sau fericite. Uneori aţi câştigat alte ori aţi pierdut, dar probabil că v-aţi asumat ce aţi făcut şi aţi mers mai departe. Aşadar nu îţi fie teamă să alegi să îţi impui părerea cu forţa şi cu glas, e a ta e alegerea ta nu a altcuiva, tu poţi să îţi transformi viaţa în miere sau venin prin alegeri.

         Tu alegi dacă azi stai toată ziua în pat la Tv sau ieşi afară cu amicii sau dacă azi îi spui mamei că o iubeşti sau o neglijezi. Aşa că alege cu cap eşti oglinda alegerilor tale, nu uita asta ^^ 

By Bia :*

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *