Noutățile HBO Max în luna iulie. Seriale noi, filme noi și Trilogia Hobbitul

Filme, documentare, seriale, reality și programe speciale pentru copii vor avea premiera pe platforma de streaming HBO Max luna aceasta.

Cercul Complet, un nou serial cu Claire Danes, vine pe HBO Max în luna iulie. Helena Bonham Carter este eroină într-o nouă serie, Nelly.

La capitolul filme, pe lângă noutăți, un clasic se întoarce: Trilogia Hobbitul.

azi prezentăm în continuare noutățile HBO Max în materie de seriale, documentare și filme:

Cercul complet este un nou serial original de dramă, cu Claire Danes. Vom afla ce se întâmplă într-o investigație de răpire în care sunt descoperite secrete care leagă mai multe personaje și culturi din New York-ul zilelor noastre. Noul serial va fi disponibil de pe 13 iulie pe HBO Max.

Cercul complet

Miniseria Nolly vine pe 9 iulie. Noel Gordon (Helena Bonham Carter) se află în culmea succesului, iar aclamata ei telenovelă Crossroads se bucură de audiențe ridicate. Este concediată brusc peste noapte, dar de ce?

Sezonul numărul trei este și ultimul din serialul de docu-comedie John Wilson: Cum facem?, care îl urmărește pe regizorul autointitulat “newyorkez anxios” în misiunea de autodescoperire, filmând viețile concetățenilor săi în timp ce oferă sfaturi zilnice simple și aleatorii. În noul sezon, care are premiera pe 29 iulie, episoadele iau o turnură neașteptată, în timp ce John navighează pe un nou set de subiecte, printre care: cum să găsești o toaletă publică, cum să faci sport și cum să-ți cureți urechile.

Alte seriale care intră pe HBO Max:

  • Confesiunile lui Frannie Langton (S1), 
  • Superman și Lois (S3), 
  • Creatorii de miracole: Sfârșitul lumii
  • Lupta cocoșilor (S2), 
  • Grădina din bronz (S1-3), 
  • Hollington Drive (S1), 
  • Ce facem în umbră (S5)
  • Harley Quinn (S4)

Documentare

În pregătirea Jocurilor Olimpice Paris 2024, HBO Max aduce pe 6 iulie serialul documentar despre legenda sportului Shaun White: Ultima cursă.

Documentarul este un portret revelator al lui Shaun White, triplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice și unul dintre cei mai mari sportivi din două sporturi diferite, snowboarding și skateboarding.

Este o poveste care include luptele din copilărie cu o afecțiune cardiacă congenitală, dezvoltarea talentului său imbatabil, sacrificiile făcute de părinții săi neconvenționali, dar care l-au sprijinit remarcabil, trecerea la snowboarding profesionist la o vârstă fragedă și, bineînțeles, reușitele sale la Jocurile Olimpice, unde deține recordul pentru cele mai multe medalii de aur obținute de un snowboarder.

Superputeri: Povestea DC (20 iulie) este un documentar dedicat universului cinematografic de benzi desenate al Warner Bros. Discovery.

Narat de Rosario Dawson, documentarul aduce o privire fără precedent asupra moștenirii de durată a DC, permițând fanilor să redescopere universul personajelor, precum și originile emblematicei companii de benzi desenate, evoluția și impactul cultural de aproape nouă decenii în toate mediile artistice. Include interviuri cu cei mai prolifici creatori din industrie și cu actorii care aduc personajele lor simbolice din pagină pe ecran.

Filme noi pe HBO Max

În iulie, platforma de streaming aduce multe filme în premieră, printre care se numără: 

Creaturile lui Dumnezeu (cu Paul Mescal și Emily Watson), 
Femeia rege
O săptămână cu Marilyn
Roșu intens
Aventura
Trilogia Hobbitul revine pe HBO Max.

Pentru copii, HBO Max aduce în iulie sezoane noi din Monkie Kid și Alice și Lewis.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *