Noutățile Disney+ în octombrie. Loki și Casa Bântuită cu Owen Wilson, Danny DeVito și Jared Leto

Serviciul de streaming Disney+, casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, aduce titluri noi, de urmărit cu familia, dar și producții pentru fanii stilului horror, sau seriale din universul Marvel.

Tot în luna octombrie ne luăm la revedere de la Star Wars: Ahsoka și Crime în Imobil, care ajung la final de sezon pe platforma de streaming.

Tot pe Disney+ putem vedea și clasicele Hocus Pocus și Coșmar înainte de Crăciun (The Nightmare Before Christmas), ambele sărbătorind anul acesta 30 de ani de la lansare!

Pentru pasionații de documentare, platforma de streaming pune la bătaie noua serie în 3 părți Coleen Rooney: Adevărata poveste Wagatha  (Coleen Rooney: The Real Wagatha Story), sau povestea din spatele legendei hip-hop Tupac Shakur cu serialul Dear Mama de la FX, regizat de premiatul Allen Hughes.

Cea mai așteptată premieră pe Disney+ luna aceasta este sezonul 2 din Loki de la Studiourile Marvel, cu Tom Hiddleston în rolul principal.

Iată principalele noutăți de pe platforma de streaming Disney+:

COLEEN ROONEY: ADEVĂRATA POVESTE WAGATHACOLEEN ROONEY: THE REAL WAGATHA STORY, serie originală în 3 părți

A fost scandalul de pe rețelele de socializare care a ținut întreaga țară cu sufletul la gură și a culminat cu un proces. Postările private ale vedetei britanice Coleen Rooney despre ea și familia ei sunt vândute pe ascuns unei publicații. Dar Coleen va merge până în pânzele albe ca să-l descopere pe vinovat.

LOKI DE LA MARVEL STUDIOS, SEZONUL 2, din 6 octombrie, un episod nou pe săptămână

Sezonul 2 din “Loki” debutează după finalul șocant al sezonului 1, când Loki luptă pentru sufletul Autorității pentru Variația Timpului.

Împreună cu Mobius, Hunter B-15 și o echipă de personaje noi și recurente, Loki navighează într-un multivers în continuă expansiune și din ce în ce mai periculos, în căutarea lui Sylvie, a judecătorului Renslayer, a lui Miss Minutes și a adevărului despre ce înseamnă să deții liberul arbitru și un scop glorios.

FIORIGOOSEBUMPS, serial, din 13 Octombrie, toate episoadele

Inspirat de seria de cărți de succes a lui R.L. Stine, “Goosebumps” urmărește un grup de cinci liceeni care pornesc într-o călătorie întunecată și întortocheată pentru a investiga dispariția tragică, cu trei decenii mai devreme, a unui adolescent pe nume Harold Biddle – descoperind în același timp secrete întunecate din trecutul părinților lor.

CASA BÂNTUITĂHAUNTED MANSION, film, din 4 octombrie

Inspirat de clasica atracție din parcurile de distracții, filmul Casa Bântuită spune povestea lui Gabbie (Rosario Dawson), o mamă singură, care descoperă că locuința pe care o împarte cu fiul ei este bântuită de fantome enervante.

Sperând să restabilească liniștea domestică, Gabbie recrutează o echipă pestriță de așa-ziși experți spirituali care să o ajute să scape casa de ocupanții supranaturali.

Un amestec non-stop de acțiune, aventură și comedie, cu o distribuție de vedete care îi include pe LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Daniel Levy, Jamie Lee Curtis și Jared Leto, “Casa Bântuită” a fost scris de Katie Dippold și regizat de Justin Simien. Producătorii filmului sunt Dan Lin și Jonathan Eirich, iar Nick Reynolds și Tom Peitzman sunt producători executivi.

Ce să vezi de Halloween pe Disney+

 • Baubaul / The Boogeyman Disponibil din 11 Octombrie
 • Casa Bântuită, din 4 octombrie
 • Apendice / Appendage, din 18 octombrie
 • Coșmar înainte de Crăciun / The Nightmare Before Christmas, Aniversarea de 30 de ani
 • Dosarele X, toate sezoanele sunt deja disponibile
 • Tha Walking Dea – toate sezoanele sunt deja disponibile
 • Hocus Pocus, Aniversarea de 30 de ani
 • Buffy, Spaima Vampirilor, toate sezoanele sunt deja disponibile
 • Descendenții / Descendants – Toate filmele sunt deja disponibile

Alte noutăți din luna octombrie, pe Disney+

 • Star Wars: Ahsoka – episodul final, pe 4 octombrie
 • Crime în Imobil – pe 3 octombrie se difuzează ultimul episod din sezonul 3
 • Leii din Sicilia, disponibil din 25 octombrie
 • Binecuvântată fie Petey, Sezonul 1, din 25 octombrie
 • Trap Jazz, din 27 octombrie
 • Lego Marvel Răzbunătorii: Cod Roșu, din 27 octombrie
 • La limita cunoașterii, cu Jimmy Chin, sezonul 1, din 11 octombrie
 • The Cleveland Show, din 4 octombrie
Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!