Noutățile Disney+ în iulie. Seria Futurama, sezon nou după 10 ani de pauză

Platforma Disney+, casa filmelor și serialelor Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, vine în luna iulie cu o serie de titluri noi.

Seria Futurama revine după o pauză de 10 ani cu un nou sezon. Cele 10 episoade al seriei vor intra pe Disney+ începând din 24 iulie.

În iulie vom face cunoștință cu Milo Ventimiglia în rolul unui escroc care seduce fără să vrea un agent CIA în Cu cine te însoțești (The Company You Keep), iar Mariel Molino este dădaca observatoare cu motive ascunse în serialul De veghe (The Watchful Eye).

Prezentăm în continuare noutățile lunii iulie, pe Disney+:

Futurama, sezonul 11, din 24 iulie

După o scurtă pauză de 10 ani, “Futurama” a ieșit triumfător din tubul criogenic, cu toată distribuția originală și cu spiritul satiric intact.

Cele 10 episoade din noul sezon au câte ceva pentru toată lumea. Telespectatorii noi vor putea începe să vizioneze serialul din acest punct, în timp ce fanii seriei vor recunoaște deznodământul unor mistere care durează de zeci de ani – inclusiv evoluția poveștii de dragoste dintre Fry și Leela, conținutul misterios al cutiei de gunoi a lui Nibbler, istoria secretă a robotului malefic Moș Crăciun și locul unde se află mormolocii lui Kif și Amy.

Între timp, există o nouă pandemie în oraș, în timp ce echipajul explorează viitorul vaccinurilor, al bitcoin-ului, al cancel culture și al streamingului.

Cu cine te însoțești – The Company you Keep, din 12 iulie

O noapte de pasiune duce la o poveste de iubire între escrocul Charlie (Ventimiglia) și Emma, o agentă CIA sub acoperire, neștiind de fapt că sunt în conflict de interese din punct de vedere profesional.

În timp ce Charlie consolidează „afacerea familiei”, ca să poată scăpa definitiv, Emma se apropie de infractorul răzbunător ce deține creanțele familiei lui Charlie – ceea ce-i forțează să recunoască minciunile pe care le-au spus, ca să se poată salva atât pe ei, cât și pe familiile lor, de consecințe dezastruoase.

Kazi Moto: Generația de foc, din 5 iulie

Această animație plină de acțiune SF ne prezintă zece viziuni ale viitorului din Africii inspirate de diversitatea istoriei si culturii locurilor.

Avându-l ca producător executiv pe câștigătorul Oscarului® pentru regie Peter Ramsey, aceste zece episoade scurte, realizate de o nouă generație de animatori îți arată perspective africane unice, pline de tehnologie, extratereștrii, spirite și monștri. Este Africa așa cum nu ai mai văzut-o până acum.

De veghe – The Watchful Eye, din 5 iulie

„De veghe” urmărește evoluția Elenei Santos, o tânără cu un trecut complicat, care lucrează ca bonă internă la o familie bogată din Manhattan.

Ea află rapid că toți cei din clădirea misterioasă au secrete mortale și motive ascunse. Ceea ce nu știu ei însă este că Elena are și ea câteva secrete șocante.

Secretele bisericii Hillsong – The secrets of Hillsong, din 12 iulie

„Secretele Bisericii Hillsong” de la FX este un documentar din patru părți bazat pe reportajul exploziv despre scandalurile mega-bisericii realizat de Alex French și de Dan Adler, jurnaliști Vanity Fair. Serialul conține primele interviuri cu foștii predicatori Carl și Laura Lentz după eliminarea lor publică din biserica formată, printre alții, din muzicieni, actori, atleți și alte celebrități.

Acest documentar conține și conversații pătrunzătoare cu mulți dintre credincioși, care încearcă să înțeleagă răfuiala publică actuală pe măsură ce biserica se confruntă cu noi revelații.

Cu rapoarte și analize proaspete de la jurnaliști, istorici și politicieni, serialul trece de titlurile senzaționale, dincolo de frânghia de catifea, pentru a examina lungul istoric al bisericii Hillsong de a acoperi abaterile și de a se proteja.

Bleach: A Thousand-Year Blood War, din 8 iulie

“BLEACH: Thousand-Year Blood War” îl urmărește pe Ichigo Kurosaki, care a dobândit puterile unui Secerător de suflete în urma unei întâlniri întâmplătoare. În calitate de Secerător de suflete înlocuitor, Ichigo a fost prins în tumultul Societății Sufletelor, un loc unde se adună sufletele decedate.

Dar, cu ajutorul prietenilor săi, Ichigo a depășit fiecare provocare pentru a deveni și mai puternic. Când noi Secerători de suflete și un nou inamic apar în orașul său natal Karakura, Ichigo sare din nou pe câmpul de luptă cu Zanpakuto pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Între timp, Societatea Sufletulelor observă o creștere bruscă a numărului de Hollows care sunt distruși în Lumea celor vii. Istoria și adevărul ținut ascuns de Secerătorii de Suflete timp de o mie de ani lungi este în sfârșit scos la lumină. Toate lucrurile au un sfârșit, așa că începe bătălia finală a lui Ichigo Kurosaki!

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *