Mistere la fotografie, la DIVA, din ianuarie 2023

O nouă serie de filme o să fie difuzată în premieră, la DIVA.

Pentru toți cei care au crezut că profesia de fotograf este una sigură și plictisitoare, DIVA aduce luna aceasta o nouă serie – Mistere la fotografie. 

Allie Adams (Alexa PenaVega) este personajul principal și joacă rolul unui fotograf profesionist, care deține propriul studio. Aceasta lucrează la rezolvarea cazurilor de crimă alături de detectivul Sam Acosta (Carlos PenaVega). 

Actorii care interpretează cele două personaje sunt căsătoriți în viața reală din 2014 și au împreună 3 copii.

Seria aduce detalii de la o nuntă în timpul căreia mirele moare în timpul primului dans. Fratele lui Allie, ca fost iubit al miresei, devine suspect în acest caz. Poliția și Allie și prietenii încearcă să rezolve cazul. Oare de câte cadre este nevoie pentru a descoperi adevăratul făptaș? Aflați din 11 ianuarie, miercuri, de la 21:00.

În episodul de pe 18 ianuarie este difuzat filmul Mistere la fotografie: Diamante letale. Allie Adams este angajată să fotografieze o gală dintr-o galerie de artă organizată pentru colecția unui localnic. Colecția cuprinde tablouri, fotografii și un colier valoros. Acesta este furat, iar cazul îi revine lui Sam Acosta. Un cadavru este găsit și ancheta capătă o nouă dimensiune. 

Pe 25 ianuarie, fotografa Allie Adams descoperă cadavrul unei artiste ce urma să urce pe scenă. Implicarea lui Allie ajunge să o facă țintă atunci când se apropie de adevăr.

Seria se poate urmări în zilele de miercuri din luna ianuarie, de la 21:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *