Mireasa sezonul 8 episodul 3 din 30 August 2023

Fenomenul Mireasa cuprinde povesti uimitoare de viata, emotii, iubire, intriga, surprize, dezvaluiri socante, bucurie, prietenie, dragoste neconditionata, cereri spectaculoase de casatorie, mirese si miri fericiti, nunti anticipate si neasteptate, iubire magica si o viata captivanta in Casa Mireasa 24 de ore pe zi. Atunci cand fetele si mamele s-au intalnit pentru prima data, doamnele nu au uitat sa ii laude pe baieti si sa-i linisteasca pe concurenti spunand ca sunt destepti si frumosi.

Mireasa sezonul 7 episodul 8 din 30 August 2023

In timpul prezentarii lui Sergiu, l-am vazut pe rival discutand despre infidelitatile din trecutul sau si despre tendinta lui spre gelozie. Baietii au vizitat casa si s-au organizat pentru a se imparti pe dormitoare. In ciuda emotiilor, Daniel si Alina au incercat sa inteleaga unul despre altul la o intalnire pe nevazute. Alina a ramas cu o impresie excelenta despre rival. Fetele l-au cunoscut pe Liviu si au ascultat ce le-a spus. Bianca a vrut sa stie daca baiatul era pregatit pentru casatorie. Baietii si-au dezvaluit preferintele in ceea ce priveste materia si femeile, iar Liviu isi propune sa fie mai serios decat in mod obisnuit.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 30 august 2023, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 8 episodul 3 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Miercuri, Joi.31.08.2023

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


Noul sezon Mireasa va incepe la inceputul lunii August 2023, pregatirile pentru reality-show-ul matrimonial de la Antena 1 sunt in toi, iar plecarea spre Turcia, tara in care se va filma editia cu numarul 6 se va face cu 10 zile inainte de startul show-ului. Noul sezon Mireasa incepe pe 16 ianuarie 2023, potrivit paginii de Instagram Viperele vesele, concurentii vor porni in aventura vietii lor, acestia vor filma acolo videoclipurile de prezentare si s-ar putea sa aiba parte si de cateva intalniri interesante.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!