Memorie Perfectă ajunge la final. Când va fi ultimul episod pe Diva

Pe 23 iunie, fanii serialului Memorie perfectă („Unforgettable”, 2011-2016) își vor lua rămas-bun de la Carrie Wells (Poppy Montgomery), eroina cu o memorie ireală din povestea polițistă. Ultimele 13 episoade din al patrulea (și ultimul) sezon au fost difuzate în SUA în perioada 2015-2016. Iar postul de televiziune DIVA le difuzează de luni până vineri, de la ora 20:00.

În ultima serie din „Memorie perfectă”, în scenariu apar doi colegi noi: Detectivul Denny Padilla (E. J. Bonilla) și Dr. Delina Michaels (Alani Anthony).

Dar și soțul eroinei noastre cu o memorie ireală: Detectivul Eddie Martin (Skeet Ulrich), care vine la New York tocmai din Long Beach (California), pentru a prinde o rețea de traficanți de droguri.

Twist-ul reprezentat de boala protagonistei (hipertimezie sau memorie autobiografică superioară) este cât se poate de real: această afecțiune îți permite să ai o memorie extraordinară și să îți aduci aminte tot ce ai văzut, de-a lungul întregii tale vieți.

Pentru acuratețe, serialul a apelat la o consultantă care suferă de aceeași boală: actrița Marilu Henner (cunoscută grație rolului din sitcomul Taxi).

Pe eroina Carrie Wells – care își aduce aminte exact orice discuție avută de-a lungul vieții ei, orice persoană pe care a cunoscut-o și orice loc vizitat – această afecțiune o ajută să fie un detectiv de nota 10. Singura gaură neagră din memoria ei perfectă este legată de o traumă personală: ziua în care i-a fost omorâtă sora.

„Memorie perfectă” a fost anulat de două ori de CBS – postul care l-a produs și difuzat în SUA: în mai 2012 (după sezonul 1) și în octombrie 2014 (după seria a treia). Fanii serialului s-au zbătut să-l salveze și să convingă alte posturi TV să continue povestea. Astfel că aceasta a continuat cu încă un sezon, pe A&E, care a încheiat saga polițistă a detectivului Carrie Wells după 4 sezoane, cu un cliffhanger serios.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *