În noiembrie pe SkyShowtime. Super Mario Bros. Filmul și o producție cu Nicholas Cage în rolul lui Dracula

Ce urmărim pe platforma de streaming SkyShowtime în luna noiembrie.

Fanii clasicului serial Frasier se vor bucura să îl revadă pe faimosul Kelsey Grammer într-un nou sezon al serialului care a avut premiera în urmă cu fix 30 de ani, în anul 1993 și care a rulat până în 2004.

Tot luna aceasta îl vom putea urmări pe Nicolas Cage în rolul sângerosului Dracula, într-o nouă producție Renfield, asistentul celui mai narcisist șef din istorie, Contele Dracula.

Un alt film de pus pe listă este animația Super Mario Bros care vine de la studioul de producție din spatele producțiilor de succes Despicable Me și Sing.

Frasier, din 3 noiembrie

Episoadele 1 și 2 disponible din 3 noiembrie, ulterior noi episoade vor fi adăugate săptămânal

Cu Kelsey Grammer în rolul principal și ca producător executiv, noul serial îl prezintă pe Frasier Crane (Grammer) în următorul capitol al vieții sale, după întoarcerea în Boston, Massachusetts, având noi provocări de înfruntat, noi relații de format și câteva visuri mai vechi de îndeplinit, în sfârșit. Frasier se întoarce! Pe lângă Grammer, în noul serial joacă Jack Cutmore-Scott în rolul fiului lui Frasier, Freddy; Nicholas Lyndhurst în rolul lui Alan, vechiul coleg de facultate al lui Frasier, devenit profesor universitar; Toks Olagundoye în rolul Oliviei, colega lui Alan și șefa departamentului de psihologie al universității; Jess Salgueiro ca Eve, colega de cameră a lui Freddy; și Anders Keith ca nepotul lui Frasier, David.

Fellow Travelers, din 19 noiembrie, câte un episod pe săptămână

Creat de Ron Nyswaner (Philadelphia, Homeland), nominalizat la premiul Oscar, bazat pe romanul lui Thomas Mallon, Fellow Travelers este în același timp o puternică poveste de dragoste și un thriller politic, care prezintă iubirea nestatornică dintre doi bărbați foarte diferiți. Matt Bomer joacă rolul carismaticului Hawkins Fuller, care își susține o carieră de culise în politică. Hawkins îl întâlnește pe Tim Laughlin (Jonathan Bailey), un tânăr plin de idealism. Cei doi încep o poveste de dragoste, în timp ce Joseph McCarthy și Roy Cohn declară război împotriva nonconformiștilor și devianților sexuali, dând startul uneia dintre cele mai întunecate perioade din istoria americană a secolului XX.

The Super Mario Bros. din 5 noiembrie

De la studioul recunoscut pentru succese de animație precum Despicable Me și Sing, cu câștigătoarea Globului de Aur, Anya-Taylor Joy, și maeștrii comediei, Chris Pratt și Charlie Day, sosește cea mai nouă aventură amuzantă bazată pe franciza globală de jocuri video Nintendo, despre Mario, un instalator cu mustăți și fratele său deșirat, Luigi, care încearcă să o salveze pe Prințesa Peach de răufăcătorul Bowser.

Renfield, din 19 noiembrie

În această poveste modernă cu monștri joacă Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, franciza X-Men) în rolul lui Renfield, asistentul chinuit al celui
mai narcisist șef din istorie, Dracula (Nicolas Cage).

Renfield este nevoit să-i procure stăpânului său victimele și să-i
îndeplinească toate poruncile, oricât de înjositoare ar fi. Dar acum, după secole de servitute, Renfield este gata să vadă dacă poate trăi în afara umbrei Prințului Întunericului. Dacă ar putea să-și dea seama cum să pună capăt codependenței

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *