Dragoste dulce-amara Episodul 4 din 4 iunie 2023

Acum poti viziona linistit, serialul tau indian preferat dragoste dulce amara sezonul 2 episodul 4 din 4 iunie 2023 in reluare, gratuit, dragoste dulce amara sezonul 1 online integral si cu traducere.

Urmariti aici alaturi de noi, Dragoste dulce amara Episodul 4 online 4 iunie 2023

Serialul indian se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.30. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00.Povestea se invarteste in jurul Aksharei, o tanara timida, modesta si ascultatoare care, de altfel, fusese crescuta ca o printesa, fiica supusa a unei familii traditionaliste. Ea a avut parte de o educatie rigida, insa intr-un mediu protector si plin de dragoste. Acum, ajunsa la varsta maritisului, ea este pe punctul de a descoperi ce se afla dincolo de iubirea protectoare a mamei sale, dincolo de disciplina impusa de tatal si dincolo de bunatatea bunicii ei. Casatoria o arunca brusc intr-o alta lume, despre care ea nu stie absolut nimic. Ea descopera emotii cu totul necunoscute si se vede nevoita sa invete sa treaca peste toate greutatile vietii. Povestea este, de fapt, transformarea unei tinere fete, inocenta si lipsita de griji, intr-o femeie matura care trebuie sa inteleaga noua situatie cu care se confrunta, si trebuie sa invete sa descopere dragostea pentru sotul ei.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 4 iunie 2023, dragoste dulce amara ep. 4 din cadrul cooking telenovelei Yeh Rishta Kya Kehlata Hai. Vizionati acum, dragoste dulce amara online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni 5.06.2023.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 4 VIDEO din Dragoste dulce-amara de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .

VERSIUNEA 2 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Destine ratacite si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *