Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 32 din 21 August 2022

Gitanjali devi o vede pe Kajal, ea se supara si o cheama pe Chitra, Gitanjali devi zice nu i-ai zis ca n-are voie aici pana la nunta, Kajal zice de decoratiile de nunta,Simar zice lui Sandhya ca nu are telefon, Sandya ii da telefonul ei, apoi ea zice servitorului sa i-a un telefon din oras, Simar vorbeste cu Indu, ele plang Indu zice ca acolo nu e bine ca Roma a fost alungata iar Avinash a facut infarct, Simar plange tare, Indu zice ca acum e acasa tatal ei, Indu zice ca acolo e bine? Simar zice in gand ca cum sa-i spuna ca este doar de forma, Simar afla ca Reema nu mai e acasa, ea suna pe Vivaan si zice sa o ajute cu Reema, Vivaan zice ca este de acord, Simar merge la bucatarie, Kajal zice aici e locul tau si spune lui Simar de ce nu se supara, Simar zice si aici e casa mea, ca sunt indatoririle mele, ea zice ca cand va fi ea o pune sa faca de mancare, Kajal se enerveaza iar Aarav o vede, bucatarul o felicita pe Simar pentru atitudinea ei.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 32 online 21 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 21 August 2022, Destine ratacite ep. 32 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni 22.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 30 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Destine ratacite si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *