Despre complexe

Câte dintre noi, fetele nu se simt complexate? Din ce am observat în ultima perioadă multe ne simţim aşa. Da, şi eu sunt una dintre acele tipe care preferă uneori pantalonii lungi vara în schimbul celor scurţi, datorită vergeturilor de la slăbit, sau de la creştere.Aş putea spune că am o colecţie întreagă, care fie că vreau fie că nu se fac din ce în ce mai vizibile făcându-mă să-mi urăsc corpul. Sunt una din fetele frumoase aşa cum sunt ele, mai plinuţe, mai înalte, mai slabe, mai cu forme, mai fără forme cărora le este ruşine cu corpul lor.În mintea tuturor sta modelul ăla de fată frumoasă, perfectă pe care toţi o admira, sănătoasă dar fericită.
 Haideţi să vă spun un lucru. Frumuseţea stă în ochii celui care o vede, iar dacă tu te vei simţii frumoasă cu corpul tău, şi cei din jur o vor vedea. Totul depinde de noi, de modul în care ne acceptăm, de modul în care ne vedem sau apreciem. Acum o să spuneţi că unele persoane aruncă cu vorbe dureroase în voi, dar hai să privim şi partea plină a paharului. Fiecare dintre noi are o structură a corpului diferită, dar să ştiţi că depinde de modul în care ne punem evidenta corpul dat. Mâncaţi sănătos, corpul o să vă mulţumească, dar cel mai mult o să aveţi acea sclipire în ochi pe care toţi or să o remarce. Acceptaţi-vă aşa cum sunteţi, pentru că sunteţi frumoase! Spre exemplu am făcut o comparaţie într-o o fată mai plinuţă şi o tipă mai slabă.
 Ghiciţi ce? Tipa mai slabă şi-a dorit la nebunie formele tipei celelalte, deşi la polul opus îşi dorea să fie slabă. Cel mai mult vreau să vă fac să vă acceptaţi aşa cum sunteţi, să vă simţiţi minunate. Ieşiţi în acea pereche scurtă de pantaloni, sau acea rochie mulată care va scoate formele frumoase în evidenţă, simţiţi-vă bine, simţiţi-vă frumoase. Petreceţi ! Mergeţi la mare, la plajă, şi o să observaţi că sunt multe tipe cu aceiaşi problemă că a voastră, dar au acceptat-o, au mers mai departe spunându-şi ‘Cine mă place, mă place aşa cum sunt’. Sunteţi frumoase în primul rând, şi dacă nu mă credeţi pe cuvânt încercaţi să vă simţiţi voi aşa, să vă acceptaţi corpul aşa cum este. O să-mi mulţumiţi mai târziu, când o să auziţi şi de la alţii cât de frumoase sunteţi.
 
With Love, Lola! :*
Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *