Crime în imobil, detalii inedite din sezonul trei

Primele două episoade din sezonul 3 al serialul Crime în Imobil (Only Murders in The Building), ce a avut premiera pe Disney+, pe 8 august, sunt deja pe platformă.

În fiecare săptămână, publicul va putea urmări câte un nou episod din aventura celor trei vecini pasionați de mister și de podcast despre crime adevărate.

Iată ce trebuie să știi înainte de a descoperi noile lor experiențe în căutarea criminalului.

Acțiunea din sezoanele anterioare din Crime în Imobil are loc în blocul Arconia din New York, în care unul dintre chiriași este găsit mort.

Trei vecini – Charles, Oliver și Mabel – care până atunci aveau puține lucruri în comun, descoperă că împărtășesc aceeași pasiune pentru podcasturi despre crime adevărate și o apetență pentru rezolvarea misterelor. În curând se dovedește că locuitorii din Arconia ascund o mulțime de secrete, iar trio-ul va trebui să se confrunte cu mult mai multe situații limită decât misterioasa crimă.

Al treilea sezon al producției transpune publicul direct pe Broadway, unde Oliver pune în scenă o piesă de teatru, iar succesul său este umbrit de… o nouă crimă: unul dintre actorii principali moare chiar pe scenă. Dar, înainte de a intra în culisele acțiunii pline de mister, merită să aflăm mai multe despre crimele din imobil.

Iată cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre serialul Crime în imobil

  • În rolurile principale…

Fanii umorului clasic au fost, cu siguranță, bucuroși să-i vadă pe Steve Martin și pe Martin Short ca actori principali în acest serial.

Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată pe un platou de filmare în 1986, iar de atunci au creat împreună multe producții pline de umor, relația lor de lungă durată traducându-se într-o chimie actoricească grozavă.

Aceasta poate fi descoperită pe tot parcursul serialului Crime în Imobil și în interacțiunea dintre personajele celor doi, Charles și Oliver. A

tunci când vine vorba despre rolurile principale, nu o putem rata nici pe Selena Gomez, care dă viață personajului Mabel Mora, la rândul ei o tipă misterioasă. Ca reprezentantă a tinerei generații, a cărei carieră a înflorit datorită producțiilor originale Disney Channel, Selena face un rol impecabil în Crime în Imobil, surprinzând în mod plăcut criticii de specialitate.

Notorietatea ei a iscat și câteva probleme minore pe străzile orașului, mai exact în proximitatea platourilor de filmare, unde fanii s-au înghesuit pentru a-și surprinde idolul.

  • Iar invitatul special este…

Pe lângă membri clasici ai distribuției, serialul surprinde privitorul cu apariții ale mai multor staruri consacrate în roluri de tip cameo.

De exemplu, celebrul Sting, care, în primul sezon, locuiește într-un apartament din Arconia.

Cântărețul nu este doar un rezident al clădirii, ci devine, la un moment dat, chiar suspect în cazul uciderii lui Tim Kono.

În cel de-al doilea sezon, apartamentul său este preluat de celebra actriță și artistă americană de stand-up, Amy Schumer, iar în al treilea sezon, actori cunoscuți de pe covorul roșu, precum Meryl Streep și Paul Rudd își fac apariția în distribuție.

Clădirea de apartamente în care locuiesc personajele principale din Crime în imobil este un personaj în sine.

Arconia nu este doar locul unde se desfășoară evenimentele, ci și obiectul amintirilor lui Charles, Oliver și Mabel, care ascunde multe secrete în pereții ei.

După cum se dovedește – moartea lui Tim Kono nu este prima (și, desigur, nici ultima!) crimă comisă în acest imobil.

Fanii producției vor fi cu siguranță surprinși să afle că fațada clădirii Arconia imită un edificiu din Manhattan, New York, iar interioarele sunt studiouri create de scenografi.

  • Un serial… ca un podcast

Podcasturile de tipul true crime au câștigat o popularitate uriașă în ultimii ani. Nu e de mirare că și creatorii acestui serial au decis să integreze acest fenomen în producția lor, cele trei personaje principale împărtășind pasiunea pentru acest gen de producții. Și sunt atât de fascinați, încât decid să-și înceapă propriul lor podcast despre crime adevărate.

La scurt timp de la debutul lor se dovedește faptul că trebuie să concureze cu actualul idol al amatorilor de podcast, Cinda Canning. Rivalitatea dintre ei va lua o turnură violentă în cel de-al doilea sezon al serialului.

  • Aplauze la scenă deschisă

Faptul că acest serial a fost extrem de bine primit de public este evidențiat nu doar de producția de sezoane noi, ci și de faptul că actorii au primit până acum peste 150 de nominalizări la premii, dintre care au reușit să câștige 45, printre care unele de mare notorietate precum: Emmy, Critics Choice Awards sau Globurile de Aur.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *