Clanul Sezonul 2 Episodul 4 din 10 Octombrie 2022

Acum poti viziona linistit, serialul tau preferat clanul sezonul 1 episodul 4 din 10 octombrie 2022 in reluare, gratuit, online integral si cu traducere.

Urmariti aici alaturi de noi, Clanul Sezonul 1 Episodul 4 online 10 Octombrie 2022

In aceasta seara, de la ora 20:30, telespectatorii vor face primul pas intr-un Univers pe care-l vor astepta cu infrigurare in fiecare seara de luni si la ale carui rasturnari de situatie se vor gandi in celelalte zile. Primul episod le va oferi privitorilor ocazia de a face cunostinta cu Tudor Achim, unul dintre personajele centrale, interpretat de Denis Hanganu si cu David Pribeag, adus la viata de Marian Olteanu. Intr-o incursiune fascinanta in care trecutul si prezentul isi vor da mana, David si Tudor vor surprinde prin intensitatea trairilor si a emotiilor prin care trec.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 3 Octombrie 2022, Clanul ep. 4 din cadrul aceleasi telenovele. Vizionati acum, Clanul online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni 17.10.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 4 VIDEO din Clanul de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune Pro TV.

VERSIUNEA 1.

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%

VERSIUNEA 2.

%%EMBED_HIDE_SERVER2%%


Serialul românesc „Clanul”, cel mai așteptat serial al toamnei, vine la PRO TV în fiecare luni, de la ora 20:30, din data de 19 septembrie. Inițial, în cadrul evenimentului de lansare a grilei de toamnă 2022 postul din Pache Protopopescu anunțase că ziua de difuzare a noului serial va fi joia de la 21.30, după „Las Fierbinți”. Acum, Pro TV s-a răzgândit și au revenit la ziua consacrată de serialul „Vlad”, respectiv lunea, de la 20.30.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *