Ce titluri intră pe HBO Max în noiembrie

Filme, seriale, documentare și producții pentru copii ce pot fi urmărite în luna noiembrie pe platforma de streaming HBO Max.

Un documentar de urmărit este „The Price of Truth” (Prețul Adevărului) ce spune povestea lui Dmitry Muratov, jurnalist, câștigător al premiului Nobel pentru pace, redactor-șef la Novaya Gazeta, una dintre publicațiile de opoziție față de regimul lui Vladimir Putin. Producția este deja disponibilă pe HBO Max.

Platforma aduce și un nou sezon, al doilea, al serialului Julia, inspirat de viața extraordinară a Juliei Child, una dintre pionierele emisiunilor culinare, acum răspândite în toată lumea.

Seriale

Ce se întâmplă atunci când vrei să dai lovitura în industria muzicală? Aceasta este tema noului sezonul, al doilea, din Rap Sh!t (9 noiembrie), unde Issa Rae oferă un serial de comedie despre trei femei care vor să aibă succes în muzică în industria din Miami.

Tot în noiembrie vine pe HBO Max și sezonul al doilea din Julia (16 noiembrie). Inspirat de viața extraordinară a Juliei Child, de spiritul ei unic și de serialul ei de lungă durată, care a fost pionierul genului acum popular de emisiuni culinare, acest serial explorează o perioadă a dezvoltării din istoria Americii.

30 de arginți (30 Coins) și Epoca de aur (The Gilded Age) care au debutat deja pe HBO Max vor avea episoade noi, săptămânal, și în luna noiembrie.

Documentare

Cât de departe ai merge ca să aperi ideea presei libere?
Documentarul Prețul adevărului (Price of Truth) spune povestea unui bărbat care riscă totul ca să mențină libertatea de exprimare în Rusia, pe HBO Max de pe 2 noiembrie. Este vorba despre Dmitry Muratov, jurnalist, câștigător al premiului Nobel pentru pace, redactor-șef la Novaya Gazeta, una dintre publicațiile de opoziție față de regimul lui Vladimir Putin.

Un alt documentar de urmărit pe HBO Max este despre povestea împușcării lui Megan Thee Stallion, spusă din două perspective.

Documentarul Megan Thee Stallion versus Tory Lanez: O poveste mortală (8 noiembrie) aduce persoane din interior și experți juridici, care se uită la modul în care Tory Lanez încă protestează că este nevinovat și examinează motivele pentru care Megan a fost denigrată pe rețelele de socializare, în ciuda calvarului ei terifiant. Regizoarea Cecilia Aldarondo pornește într-o călătorie fantastică pentru a-și împăca anii chinuiți de adolescență, analizând unele dintre cele mai formative – și uneori înspăimântătoare – experiențe ale ei.

Ai fost primul meu iubit (You Were My First Boyfriend) este un documentar hibrid unic, Aldarondo joacă rolul eului ei mai tânăr și îi aruncă pe adolescenți în reconstituiri cathartice ale propriilor amintiri din anii 1990, evidențiind amintiri ale umilinței și dorinței din tinerețe. Oscilând între trecut și prezent cu umor și tristețe, documentarul aruncă o privire serioasă asupra modului în care timpul influențează memoria, explorând ce înseamnă să crești și să faci pace cu trauma adolescenței. Va fi pe HBO Max de pe 9 noiembrie.

Filme

7500

Pe 3 noiembrie urmărim 7500 pe HBO Max. Copilotul american Tobias Ellis se străduiește să salveze viețile pasagerilor și ale echipajului după ce mai mulți teroriști iau cu asalt cabina Airbusului A319 pe drumul de la Berlin la Paris. Cabina piloților devine un câmp de luptă, iar Tobias devine arbitru al vieții și al morții, creând o legătură surprinzătoare cu unul dintre teroriști.

O serie de flashbackuri prezintă povestea iubirii tinere și intense dintre Dali și Gala în Daliland (3 noiembrie). Dali îi spune lui James povești din tinerețea lui, printr-o perspectivă romantică, nuanțată de cât de mult tânjește după ce a pierdut.

Alte filme care vin pe HBO Max în noiembrie: 

 • Mack și Rita
 • 8 Mile
 • 65
 • Mi-e silă de mine
 • Amuțire
 • Darkest Hour. Ziua decisivă,
 • Legea sângelui
 • Lorzii crimei
 • Din nou îndrăgostită
 • Războiul de mâine
 • Cavalerii zodiacului
 • Nota perfectă.

Pentru copii

Broscoi și prietenii săi, inspirat de romanul “Vântul prin sălcii”, este un serial de animație nou-nouț pentru copiii de 4-7 ani, în care lui Sobol, Șoarece și Broscoi li se alătură Aricel, o tânără cu multă poftă de viață. Va fi pe HBO Max de pe 11 noiembrie.

Poveștile Cartoon Network sunt relaxante și amuzante. În fiecare episod, naratorul povestește o întâmplare din lumea Cartoon Network, într-un stil nou, ușor și captivant, potrivit pentru orice vârstă. Sezonul al doilea va fi disponibil pe HBO Max pe 4 noiembrie.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *