Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 244 din 16 Septembrie 2023

Ziua de sambata este plina de acuzatii. Robert este cunoscut ca fiind unul dintre cei care nu au sustinut niciodata relatia Radu-Cristina. In zilele noastre, ei nu mai sunt un cuplu si nici nu putem spune ca sunt: „Iti doresti in viata asta o persoana ca el?” Este evident ca nu raspunzi la intrebare. Credeti ca el are ceva serios cu dvs.? Ca urmare a faptului ca scandalul an aparut brusc, toata lumea este afectata. Radu nu poate intelege cum Robert a putut fi atat de indragostit de el. Acuzatiile continua. Oare unde va ajunge?

George si Larisa nu au avut probleme de mult timp. Au facut tot posibilul pentru a se cunoaste si a se apropia unul de altul, dar chiar si atunci cand totul merge bine intre ei, exista intotdeauna un repros sau o nemultumire. Larisa cauta un barbat matur si serios, asa cum este ea. Ea cauta un barbat cu care sa construiasca o familie si sa ramana langa el tot restul vietii. Atunci cand ea l-a intalnit pe George, parea ca poseda toate aceste calitati. Cu toate acestea, pe parcursul timpului, ea a demonstrat contrariul. Larisa a decis sa termine relatia pentru ca s-a dovedit a fi imatura si nu stie ce vrea de la viata. Dragostea va continua firesc in “Casa iubirii”, iar Andreea Mantea ii va primi alaturi de ea pe noii concurenti aflati in cautarea sufletului pereche, luni, in prima editie a celui de-al doilea sezon al emisiunii. Telespectatorii vor avea ocazia sa-i cunoasca pe concurenti si sa le afle dorintele la intrarea in Casa. Le vor putea urmari reactiile, raspunsurile la intrebari, dar si primele interactiuni.,,Fiti cu ochii pe ei! Ii veti cunoaste luni, cand incepem cel de-al doilea sezon al emisiunii. Sunt tineri, frumosi, nerabdatori sa inceapa povestea asta minunata, care le-ar putea schimba viata. Eu voi trai la unison cu ei emotia uriasa a acestui inceput si le voi fi alaturi de-acum incolo”, a spus Andreea Mantea.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 244 din 16 Septembrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 16 septembrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 244 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Duminica, 17.09.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *