Anupamaa Sezonul 1 Episodul 21 din 7 Iulie 2024

Acum poti urmari in liniste episodul 21 din sezonul 1 al serialului tau indian preferat, “Anupamaa,” difuzat pe 7 iulie 2024, gratuit, online si cu traducere integrala.

Urmariti aici alaturi de noi, Anupamaa Episodul 21 online 7 iulie 2024

Serialul indian se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.30.
Anupama este o drama indiana de top, cu o poveste de familie in care joaca Rupali Ganguly in rolul principal ca Anupama. Aceasta este povestea modestei Anupama, care se confrunta cu provocarile vietii legate de propria casnicie si viata de familie. Cand afla despre aventura sotului ei, ea decide sa divorteze. Dar mai tarziu, trebuie sa lupte impotriva cancerului. Intre timp, divortul ei devine o cauza principala pentru depresia lui Pakhi. Pentru a face fata problemelor financiare, Anupama incepe o academie de dans si un cafe-bar.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 7 iulie 2024, Anupamaa ep. 21 din telenovela. Vizionati acum, Anupamaa online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni 8.07.2024.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 21 VIDEO din Anupamaa de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.

VERSIUNEA 2.


In plus, Samar o cere in casatorie pe Nandini si Rohan le creeaza probleme ambilor. Dupa divort, Anupama se casatoreste cu Shah si fostul ei sot isi pierde afacerea. Anuj se casatoreste de asemenea si sarcina lui Kinjal cauzeaza probleme in relatia dintre Samar si Nandini, iar ei se despart. Dupa a doua casatorie, Anupama continua sa se confrunte cu diferentele de clasa intre Shah si Kapadia cand Adhik o cere in casatorie pe Pakhi. Situatiile devin si mai complicate cand ea se separa de Anuj din cauza paraliziei lui Paritosh. De asemenea, ea incepe o lupta impotriva violatorilor lui Dimple, ceea ce ii aduce noi provocari.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *